Hvorfor velge hunder gjennom Raptus Casting?

Lettvint

Nå trenger du ikke saumfare Facebookgrupper eller tråle resten av nettet etter passende hunder. Ta kontakt så finner vi den hunden som passer best til deres oppdrag!

Profesjonelt

Alle hunder som blir castet vil få oppfølging før, under og etter oppdrag for å sørge for at de gjør en god jobb på sett, samt at sikkerheten og rettighetene til både to- og firbeinte blir ivaretatt.

Veiledning

Vi kan gi veiledning på hva man bør tenke på når man har hund på sett, hva man kan forvente, tips på hvordan utnytte hundens potensiale til det fulle, HMS, og hvordan gjøre det så effektivt og trivelig som mulig for alle.

Anne Marit Stakkestad

Daglig leder

Atferdsspesialist, KPA CTP, CCFT, FFCP, hundemassør,
rehabiliteringsterapeut og terapihundfører

Film og hund har alltid vært to store lidenskaper hos meg.
Sammen med min eldste hund Beauty har jeg hatt gleden av å kombinere disse to lidenskapene gjennom diverse film-, TV- og reklameoppdrag de siste årene.
 
Etter å ha vært med på disse ulike oppdragene opp gjennom årene så jeg et behov for et eget castingbyrå for hunder for å ivareta sikkerheten og rettighetene til de firbeinte (og deres tobeinte), samt gjøre alt mye mer effektivt for alle ved å kunne gi veiledning til de som ønsker å caste hunder, men også til dem som ønsker å la hunden sin få prøve seg foran kamera. Det er viktig at dyrevelferden blir tatt på alvor, og at man ikke går på akkord av denne for kunstens skyld.
 
Jeg håper og tror at med min brede erfaring innen hund, atferd og trening gjør at jeg kan bidra til at hele prosessen før, under og etter oppdrag blir så effektiv, tydelig og trivelig som mulig for alle parter.
 
Gjennom mitt nettverk kan jeg skaffe alle mulige typer hunder.
Målet er at når noen trenger en hund eller to til f.eks. en reklamefilm er det Raptus Casting det første man tenker på og tar kontakt med.

Raptus Casting har vært involvert i produksjoner med bl.a. disse: